18 Temmuz 2011 Pazartesi

PALM WINGS BEACH RESORT-DİDİM








Altınkum'un sonunda güzel bir koya kurulmuş yeşil bir tatil köyü...
erken rezervasyon otellerini araştırırken Didim'e hiç gitmediğimiz aklıma geldi.Açıldığından beri dikkatimi çeken,fiyatı ile de cazip olduğunu düşündüğüm ,Palm Wings'te yoğunlaştım.


Araştırmalarım sonucu pek te şikayet olmayan bu geniş tatil köyünde Haziran başına yer ayırtıp yazın gelmesini sabırsızlıkla bekledim.

Haziran Ege için biraz erkenmidir sorularıyla yola koyulduğumuz Didim'de zamanlama konusunda yanlış yapmadığımızı gördük.Hava güzel ,deniz güzel,ortam aşırı kalabalık değildi.Tatil köyümüz Altınkum'un sonunda şehirle içiçe sayılacak bir konumdaydı.Sahilinin ayrı bir koy olması ise büyük avantajdı.



Palm Wings tek katlı binalardan oluşuyor.Giriş kısmında bir de küçük otel binası var.Yeşillikler içindeki geniş balkonlu odalar aileler için ideal,bazı odalarda çocuklar için ranzalar olduğunu da gördük.Odamız da balkonumuz da geniş ve ferahtı.Temizlik hergün yapılıyordu herhangi bir sıkıntı yaşamadık odaya dair.Hatta 700 ile başlayan nispeten ön taraftaki odalardan birinde olmamız da çok avantajlı oldu.

Otele giriş te çıkış ta çok rahat oldu öğlen olmadan odamızı teslim ettiler ve hemen erken geldiğimizden kahvaltıya yönlendirdiler.Çıkarken de otobüsümüz geç saatte dediğimizde odayı boşaltıp akşama kadar otelde kalabileceğimiz söylendi ki bizim için en makbule de bu geçti doğrusu.

Palm Wings'in sosyal alanları,restoranı ve havuzu deniz tarafında toplanmış halde.Havuz tek parça ama bayağı büyük bir kenarında kaydıraklar mevcut.Gündüzleri her büyük otelde olduğu gibi havuz oyunları yapılıyor.Diskosu açık ve tam deniz üzeri platformda ki akşamları püfür püfür olması, tam yazlık mekana yakışacak nitelikteydi.


Deniz kenarına inmek için biraz merdiven inmek gerekiyor.Bebek arabası olanlar restoranın arkasındaki platformdan inebilirler.Koy dalgasız,temiz yüzmek çok rahat.Hatta yüzmeyin bırakın kendinizi o derece...Kumsal isteyene kumsal istemeyene ahşap platform seçenekleri var.


Tatil köyü HD sistemiyle çalışıyor.Fakat bu sistem burada saat 23:00'e kadar geçerli,gececiler bu hususa dikkat etsin :)


Yemekler gayet güzel lezzeti yerinde,hergün deniz ürünü de kırmızı etli yemekler de çıkıyor. İçecekleri bildiğimiz markalar Cocacola,Efes,Sevilen.Yemek konusunda hiç bir sıkıntı yok.Yer bulma sorunu hiç yaşamadık.Her öğünde çay vardı.Akşamları mutlaka ızgara birşeyler olması da güzeldi.bunu belirtiyorum çünkü bu uygulama heryerde yok gördüğüm kadarıyla :)Servis yapan çocuklar gayet güler yüzlü ve seviyeli idi.





Gece eğlencesine bir kaç gün katılmadık sonra baktık ki gayet iyi imiş.Kaçırdığımız günlere hayıflandık.Animasyon ekibi seviyeli ve güzel şovlar yapıyor kendilerini seyrettiriyorlar.Bir akşam da su balesi ekibi geldi bu da bir değişiklik oldu.

Didim'e gidip te Apollon Tapınağı'nı gezmemek olmaz.


Bir hafta kadar kaldığımız Palm Wings'ten bir kere daha gelinecek yer diye diye ayrıldık.Gitmeyi düşünenlere fiyat performans açısndan tavsiye ediyorum sevgili okurlar.


Denizi çook güzel olduğundan daha çok denizde vakit geçirdik,yine kilolara bir iki kilo ekledim ''nasıl olsa eve dönünce az yiyeceğim kii'' düşüncesiyle kendimi avutarak bir tatili daha aynı avuntularla sonlandırmış oldum :)

2 yorum:

  1. güzel bir tatil resimler çok hoş iyitatiller..

    YanıtlaSil
  2. YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.
    2012 YAZINA DAHA DA SIKI HAZIRLANIYORUZ.
    UMARIM TEKRAR MİSAFİRİMİZ OLURSUNUZ.
    BU SEFER HER AKŞAM AMFİTİYATROYA GELMENİZ DİLEĞİYLE :)
    TOLGA SOYER
    PALM WINGS BEACH RESORT
    EĞLENCE MÜDÜRÜ

    YanıtlaSil